![]() |
Resim yazısı ekle |
2 SU BARDAGI PUDRA SEKERI
2 SU BARDAGI CEVIZ(BADEM-FINDIK)OLABILIR
250 GR ODA SICAKLIGINDA TEREYAGI
1 PK KABARTMA TOZU
ALDIGI KADAR UN.(BURADA ONEMLI OLAN UN ÖLCÜSÜ.AZ GIBI GELEBILIR SIZE .AZ OLURSA KURABIYELER YAYILIR.ELINIZLE HAMURU RAHAT SIKABILECEGIN ORANDA OLMALI.
2 SU BARDAGI PUDRA SEKERINI OCAGA AL,KARAMELIZE ETMEYE BASLA.DAHA CABUK VE HOMOJEN KARAMELIZE ETMEK ISTERSENIZ UC YM KASIGI SIVIYAG ILAVE EDEBILIRSINIZ.BURADA PUDRA SEKERI KULLANMAK DAHA KOLAYDIR.ZIRA KASIGINIZA TOPARLAK TOPARLAK YAPISMAZ. HAFIF DOVULMUS OLAN CEREZI ICINE ATIP CEVIRIN..YAGLI KAGIT USTUNE DOKUN.USTUNE TEKRAR YAGLI KAGIT KOYUN VE MERDANE ILE BIR TABAKA HALINE GELENE KADAR ACIN. SOGUTUN..
SOGUYAN KROKAN BIR TORBA ICINE KOYARAK DOVELIM.HAFIF PUTURLU KALSIN..
DIGER YANDA ODA SICAKLIGINDA TEREYAGINA ELEYEREK UN KOYALIM..KURABIYE KIVAMINA YAKLASANA KADAR UN ILAVE EDELIM.KABARTMA TOZU VE KROKANLARI ICINE ATALIM..HAMURUN KIVAMINA GORE UN ILAVE EDEBILIRSINIZ..
HAMURUN BIR PARCASINI AYIRARAK KAKAO DA KOYABILIRSINIZ..
SONRA CEVIZ BUYUKLUGUNDE PARCALAR ALIP ,YUVARLAYIN YAGLI KAGIT SERILI TEPSIYE DIZIN.170 DERECEDE UZTU PEMBELESENE KADAR PISIRIN..COK KIZARTMAYIN ..AKSI TAKDIRDE COK KURU OLACAKTIR..
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !