MALZEMELER
2 SU BARDAGI PILAVLIK BULGUR
YARIM KILO TAVADA PISIRILMIS SOYULMUS KESTANE
5 ADET KAYISI INCE INCE DOGRANMIS
1 ADET SOGAN
1 YM KASIGI DOLMALIK FISTIK
1 YM KASIGI KUS UZUMU
1 CAY KASIGI KISNIS
1 CAY KASIGI TARCIN
1 CAY KASIGI KARABIBER
ISTEDIGINIZ KADAR TUZ
6 ADET KARANFIL
1 YM KASIGI TEREYAGI,YARIM CAY BARDAGI ZEYTINYAGI
IKI CESIT YAGI PILAV TENCERESINE ALALIM,YEMEKLIK DOGRANMIS SOGANLARI VE FISTIKLARI ILAVE EDEREK KAVURALIM.
BAHARATLARI ILAVE EDELIM.
KAYISLARI VE BULGURU ILAVE EDIP IKI DAKIKA HARMANLAYALIM.
USTUNE TAVUK SUYU ILAVE EDELIM.
EN USTE KESTANELERI KOYALIM VE BULGURLAR SUYUNU CEKIP PISINCE OCAKTAN ALALIM USTUNE KAGIT HAVLU KAPATALIM. 15 DK DINLENDIRELIM.SONRA KARISTIRALIM.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !