ALZEMELER
HAMUR ICIN
250 GR TEREYAGI (25 GR KALIBA SURMEK ICIN )
1 YM KAŞIĞI SEKER
2 YUMURTA (ODA SICAKLIGINDA)
4 SU BARDAGI ELENMİŞ UN
1 PAKET KREMA
1 ÇAY KAŞIĞI SODA(İÇİNE BIR KAÇ DAMLA LİMON YADA SİRKE KOYARAK KABARTILMIŞ)
HAMUR HAZIRLANIŞ
UNUN ORTASI ACILIR.YAĞ PARÇA PARÇA EDILEREK UNA YEDİRİLİR.DİĞER MALZEMELER KONULUR.YUMUŞAK HAMUR ELDE EDİLİR.UN AZ GELEBİLİR.GEREKİRSE İLAVE EDİN.FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE PARCALAR YAPIN.KABIBI İYİCE OCAKTA KIZDIRIN VE YAGLAYIN.FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ HAMURLARI ICİNE YERLESTIRIN OCAK ÜSTÜNDE ARKALI ÖNLÜ PİŞİRİN.HAMURLAR PİŞİNCE KOLAYCA KALIPTAN ÇIKACAKTIR.
İÇİNİ İSTEDİĞİNİZ MALZEME İLE DOLDURUN SERVİS YAPIN.
HAMUR ICIN
250 GR TEREYAGI (25 GR KALIBA SURMEK ICIN )
1 YM KAŞIĞI SEKER
2 YUMURTA (ODA SICAKLIGINDA)
4 SU BARDAGI ELENMİŞ UN
1 PAKET KREMA
1 ÇAY KAŞIĞI SODA(İÇİNE BIR KAÇ DAMLA LİMON YADA SİRKE KOYARAK KABARTILMIŞ)
HAMUR HAZIRLANIŞ
UNUN ORTASI ACILIR.YAĞ PARÇA PARÇA EDILEREK UNA YEDİRİLİR.DİĞER MALZEMELER KONULUR.YUMUŞAK HAMUR ELDE EDİLİR.UN AZ GELEBİLİR.GEREKİRSE İLAVE EDİN.FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE PARCALAR YAPIN.KABIBI İYİCE OCAKTA KIZDIRIN VE YAGLAYIN.FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ HAMURLARI ICİNE YERLESTIRIN OCAK ÜSTÜNDE ARKALI ÖNLÜ PİŞİRİN.HAMURLAR PİŞİNCE KOLAYCA KALIPTAN ÇIKACAKTIR.
İÇİNİ İSTEDİĞİNİZ MALZEME İLE DOLDURUN SERVİS YAPIN.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !