MALZEMELER
100 gr kuvertur çikolata
1 paket süt kreması
1 portakal kabuğu
Aldığı kadar kakaolu bisküi
İç malzeme
2 ym kaşığı bal içine aldığı kadar badem tozu konularak iç malzeme hazırlanır.
Krema cezveye alınır kısık ateşte ılıtılılır. Çikolata içine atılır erimesi sağlanır. Ocaktan alınır.İçine 1 portakal kabuğu rendesi konur. Bisküi ilave edilerek hamur yapılır.Buzdolabında soğumaya ve katılaşmaya bırakılır.
soğuyunca ıkı strec fıl arasıne hamur konularak acılır.içine badem koyup rulo yaparak kesebilir.
ya da tüstune badem koyup biraz merdane ile düzlestırıp kalıplarla kesebılırsınız.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !