

MALZEMELER
İç malzemeler
3 bardak dövülmüş badem
1 fıncan bal
1 fıncan süt kreması
1 portakal kabuğu
tüm bu malzemeleri karıştırıp bulamaç haline getirin.
diğer yanda
3,5 su bardağı kepekli buğday unu
2 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı draje çikolata (isteğe bağlı)
150 gr tereyağı
2 fincan pudra şekeri (az şekerli tercihiniz ise koymayabilirsiniz)
iç malzemeden artan süt kremasının tamamı.
kabartma tozu.
Tüm malzemeleri yoğurarak hamur haline getirin.
Küçük bezeler kopararak içini açın bolca badem dolgusu ile doldurun. Yuvarlayarak kapatın.
170 derecede pembeleşene kadar pişirin.
Üstüne pudra şekeri serperek servis edin.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !