MALZEMELER
UC ADET ENGINAR
1 KUCUK PORTAKAL
1 SOGAN
BIR AVUC BEZELYE
YARIM KOZLEME TIPI KIRMIZI BIBER
2 DIS SARIMSAK
1 KASIK UN
1 PORTAKAL SUYU VE BIR KAC DAMLA LIMON SUYU
PUL BIBER
1 FINCAN ZEYTINYAGI
PORTAKAL SUYU,LIMON SUYU,ZEYTINYAGI,PUL BIBER KARISTIRILIP SOS YAPILIR.
ENGINARLARIN ICINE SARIMSAK .ENINE KESITLI DOGRANMIS SOGAN,BIBER BEZELYE SIRAYLA YERLESTIRILIR.
UZERINE SOS DOKULUR VE OCAGA ALINIR .KISIK ATESTE PISIRILIR.
SERVIS YAPARKEN UZERINE DERE OTU KONULUR.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !