MALZEMELER
5 YUMURTA
1,5 SU BARDAGI TOZ SEKER
1 SU BARDAGI SIVI YAG( ZEYTINYAGI TERCIHIMDIR)
1 SU BARDAGI SUT
1 SU BARDAGI MISIR UNU
2 SU BARDAGI UN
KABARTMA TOZU+VANILYA
1 SU BARDAGI AZ DOVULMUS CEVIZ
1 CAY BARDAGI KURU UZUM (SIYAH DA ,SARI DA OLABILIR)
Yumurta ve seker iyice cirpilir.
sut,yag ilave edilir.
elenmis unlar ve kabartma tozu ve vanilya ilave edilir.bir dakika daha cirpilir.
ceviz ve uzum ilave edilir,spatula yada karistirici ile alttan ustten bir kac kez karistirlir.
yaglanmis ve unlanmis kaliba dokulur.
onceden isitilmis 170 derece firinda 40 dakika pisirilir..
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !