RSS

KREMALI KABAK TATLISI



KREMALI KABAK TATLISI

MALZEMELER

1 KİLO SÜT
3 FİNCAN SEKER
2 FİNCAN UN
1 PK KREM SANTİ
1 YM KAŞIĞI TEREYAĞI
1 PAKET BEBE BİSKÜİSİ
1,5 SU BARDAĞI DÖVÜLMÜS CEVİZ
1 KİLO TATLI KABAĞI
YARİM KİLO ŞEKER(ARZUYA GÖRE ARATBİLİR AZALABİLİR)

KABAKLAR TEMİZLENİR SEKER ÜSTÜNE DÖKÜLÜR YARIM SAAT DİNLENDİRİLİR.İYİCE TATLI GİBİ PİŞİRİLİR.PİŞTİKTEN SONRA ÇATALLA HAFİF EZİLİR.

SÜT UN SEKER ÇIRPILIR .PİŞİRİLİR.OCAKTAN ALINIR, KREM ŞANTİYİ TOZ HALİNDE İCİNE DÖKÜN ÇIRPIN.TEREYAĞINI İLAVE EDİP TEKRAR ÇIRPIN.
BORCAMIN EN ALTINA BİSKÜİLER DİZİLİR.BİRAZ SÜT İLE ISLATILIR.ÜSTÜNE KABAK ONUN ÜSTÜNEDE CEVİZ DÖKÜLÜR.TEKRAR BİSKÜI DİZİLİR ,YİNE SÜT İLE ISLATILIR.KABAK YAYILIR.EN ÜSTE CEVİZ DÖKÜLÜR.SOĞUYUNCA DİLİM DİLİM SERVİS YAPILIR.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !