MALZEMELER
İç Malzemeler
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
15 dal dere otu
1 diş çintelenmiş sarımsak
Yarım çay bardağı biraz kalınca dövülmüş ceviz
Tüm bu malzemeler harmanlanır. Sebzelerin içine konulmak üzere bekletilir.
1 adet kabak
1 adet kırmızı biber
1 adet havuç
Tüm sebzeler uzunlamasına ince olarak kesilir kızartılır ya da közleme usulü pişirilir. Kızartma yapılırsa kızaranı kağıt havlu üstüne koyarak yağın çekilmesi beklenir.
Pişen sebzeler soğuyunca iç malzemeden içlerine 1 tatlı kaşığı konulur ve rulo şeklinde dolanır.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu alana herkez yorum yapabilir. Yorumlarınız Asuman Çitçi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır !